Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Profesionální řada ultratenkých notebooků TravelMate s výdrží více než 8 hodin!

Profesionální řada ultratenkých notebooků TravelMate s výdrží více než 8 hodin!

Již nyní můžete zakoupit první kusy profesionální verze revolučních notebooků Timeline. Nová řada těchto notebooků nese označení TravelMate 8371 (13,3" verze) a nabídne vše, na co jste zvyklí u profesionálních produktů společnosti Acer. Mimořádné notebooky s až 8 hodinovou výdrží na baterie jistě zaujmou svým unikátním supertenkým designem (menší jak 1 palec), výkonem a vysokou kvalitou zpracovaní!

Detail

V noteboocích TravelMate 8371 je použita nejmodernější procesorová technologie. Bleskovou odezvu zaručuje energeticky úsporný SALEXpocitace.czprocesor Intel Core2 Duo SU9400B (3 MB L2 cache, 1.40 GHz, 800 MHz FSB, 10 W) nebo SALEXpocitace.czIntel Core2 Solo SU3500B (3 MB L2 cache, 1.40 GHz, 800 MHz FSB, 5.50 W) a rychlé paměti DDR3. Displej o velikosti 13,3" disponuje úsporným LED podsvícením. Notebooky v elegantním supertenkém designu a hliníkovém šasi nepřesahují tloušku jednoho palce a váží necelých 1,65 kg!

Acer-TM8371 Acer-TM8371 Acer-TM8371 Acer-TM8371
Revolučním prvkem je klávesa Acer PowerSmart, díky které je možné aktivovat úsporný provoz celého systému notebooku a tím dosáhnout maximální výdrže. Technologie Acer ComfyCool zajišťuje optimální chlazení procesoru. Síťový adaptér Acer PowerSmart má až o 66 % nižší spotřebu, pokud je notebook připojen k elektrické síti v režimu "Sleep". Vícedotykový touchpad výrazně usnadňuje ovládání bez myši. Maximálnímu uživatelskému komfortu napomáhá i nově designovaná klávesnice Acer FineTip. Samozřejmostí je snímač otisků prstů a možnost připojení replikátoru portů Acer EASYPORT IV, který umožňuje snadno připojit většinu periferií v kanceláři.

Technologie použitá v TravelMate 8371 nemá na profesionálním trhu konkurenci! TravelMate 8371 jsou nabízeny s profesionálním operačním systémem Vista Business (včetně downgradu na XP Professional), avšak jejich cena odpovídá ceně klasických notebooků!

Kupte si revoluční novinku - profesionální notebooky TravelMate 8371 s unikátním supertenkým designem, maximální výdrží na baterie a výjimečnou cenou!



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače