Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Představujeme Vám herní myš Microsoft SideWinder

Představujeme Vám herní myš Microsoft SideWinder

Firma Microsoft představuje novou herní myš. Tato myš má jasný cíl, utrhnout co nejvíce z podílu na trhu našlapaných myší firmám jako Logitech, Razer...

Tato revoluční myš vyniká bezkonkureční výkonností, ovladatelností a adaptabilitou. Myš je vyvedena v černé barvě s klasickým pravým a levým tlačítkem, středním tlačítkem, které je realizováno scrollovacím kovovým kolečkem a bočnímy tlačítky, která se ačkoliv jsou umístěna na levé straně nad sebou. Z hlediska ergonomie je celá myš zvládnuta velice dobře a kolečko i tlačítka jsou perfektní. Součástí těla myši je i informační LCD zobrazující třeba aktuální dpi a indikaci aktuálního makra (makra lze samozřejmě naprogramovat a lze definovat jednotlivé herní profily), který se nachází u bočních tlačítek. K přepínání rozlišení mezi vybranými hodnotami slouží k tomu tři výhradně určená tlačítka nad scrollovacím kovovým kolečkem. To je přepínatelné přímo mezi 400, 800 a 2000, jemnější nastavení jsou dostupná v obslužném softwaru Intellipoint, díky kterému můžete přiřadit veškeré základní funkce či funkci otočky o 180 stupnů.

Pomocí vyspělého softwaru a nastavitelných doplnků si svou myš můžete upravit pro každou hru. Pokud byste chtěli myš vyladit, je toto možné provézt zasunutím až tří závaží do jejích útrob. Na výběr máte jedno 5gramové a tři 10gramová. Hmotnost tak celkově můžeme zvýšit až o 35g.

Součástí balení jsou i dvě náhradní sady teflonů s různou kluzností.

Technická specifikace

Prezentační video

Kupte si herní myš Microsoft SideWinder SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače