Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc Prosinec

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc Prosinec

26" LCD monitor IIYAMA PROLITE E2607WS

LCD monitor IIYAMA PROLITE E2607WS

Tento Japonský monitor Vám nabídne rozlišení 1920 x 1200 bodů. LCD monhitor je vybaven třemi vstupy signálu - dvěmi digitálními vstupy: DVI-D a HDMI (shodné se standardem HDCP) a také analogovým vstupem D-Sub. V monitoru jsou vestavěné reproduktory s výkonem 5 W, které jsou dostačující náhradou za stolní reproduktory, odpadá tedy nutnost jejich pořizování. Zabudované reproduktory také šetří místo na vašem pracovním stole. ProLite E2607WS je vybavený funkcí Opticolor, která optimalizuje úroveň kontrastu, jasu a upravuje barvy pro pět předdefinovaných pracovních režimů tj.: Filmy, Hry, Fotografie, Text a Standart. Díky využití technologií Overdrive, ACR (Advanced Kontrast Ratio), HDCP je umožněno dopřát si fenomenálního obrazu Full HD se systémem kontrastu zvýrazňujícím černou barvu, která se dokonale osvědčí při sledování filmů HDTV, u her nové generace při zapojení do počítače, přehrávače Blue-Ray, dekodéru HDTV, nebo do herní konzole Xbox360 a Playstation 3.

26"LCD iiyama ProLite E2607WS-B1 -2ms,4000:1,repro SALEXpocitace.cz

Bezdrátové handsfree i-TEC SuperTooth ONE

Bezdrátové handsfree i-TEC SuperTooth ONE na našem e-shopu

SuperTooth ONE je první přenosné bezdrátové handsfree, které podporuje souběžné připojení 2 telefonů – funkce MULTI POINT. Máte kromě svého soukromého mobilního telefonu také firemní? Jezdíte často a potřebujete v autě používat oba své telefony? Pak je SuperTooth ONE určen právě Vám.
Vlastnosti handsfree / multipoint (2 telefony současně) / A2DP (Bluetooth stereo profil) / Full Duplex - obě strany mohou mluvit současně / DSP pro redukci hluku na pozadí

219690239 i-TEC SuperTooth ONE SALEXpocitace.cz

Volant GENIUS TwinWheel PS2/USB

Volant GENIUS TwinWheel PS2/USB

Volant je kompatibilní s PS2 a PC. Díky jeho dvěma svěrákům pro uchycení k desce stolu a čtyřem přísavkám je zajištěna perfektní stabilita uchycení volantu. Vibrační funkce spolu s ergonomickými pedály brzdy a plynu Vám zajistí perfektní prožitek ze hry. Volant má 12 programovatelných tlačítek. Podporuje OS Windows XP/2000/ME/98SE, kompatibilní s Windows Vista.

Volant GENIUS TwinWheel PS2/USB SALEXpocitace.cz

Sluchátka s mikrofonem Genius HS-04B

Lehký headset s polohovatelným mikrofonem redukující okolní hluk. Ovládání hlasitosti je umístěno na 160 cm dlouhém kanbelu. Frekvenční odezva tohoto hedsetu je 20Hz~20KHz s odporem 32 ohm a citlivosti 1126 ± 3 dB na 1KHz.

Sluchátka s mikrofonem Genius HS-04B SALEXpocitace.cz

Sluchátka GENIUS GHP-04

Sluchátka mají kožené polohovatelné náušníky, které Vám zaručí pohodlí při poslechu a přinesou perfektní Hi-Fi zážitky. Délka kabelu sluchátek je 1,5 metru a hmotnost 163 g. Frekvenční odezva sluchátek je 20Hz~20KHz s odporem 32 ohm a citlivosti 106 ± 3 dB at 1KHz.

Sluchátka GENIUS GHP-04 SALEXpocitace.cz

Speaker GENIUS SW-HF5.1 5100

5.1 dřevěné domácí kino s dálkovým ovládáním, s celkovým výkonem RMS 170 wattů, které je vhodné zejména k DVD přehrávačům, herním konzolám, televizi, MP3/CD přehrávačům.
Sestava obsahuje / Subwoofer: 80 wattů / Centr: 30 wattů / Přední/zadní: 15 wattů na kanál / LCD displej

Speaker GENIUS SW-HF5.1 5100

Set GENIUS LuxeMate 720 LASER USB WL CZ

Bedzdrátová klávesnice s laserovou myší s rozlišením 1200 dpi a 4D rolováním s bezdrátovou 27 MHz technologii. Bezdrátový slim set je odolný vůči potřísnění tekutinou. Myš je napájená 2xAA, klávesnice je napájená 2xAA.
Ve výbavě klávesnice jsou tyto klávesy / Vista klávesy - 3D rolování, foto galerie, zámek obrazovky / MS Office klávesy - Word, Excel, Power Point / Internetové klávesy - MSN, YouTube, zavření okna

Set GENIUS LuxeMate 720 LASER USB WL CZ



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače