Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky v nabídce PC a konzolových her a příslušenství - pro měsíc Prosinec

Novinky v nabídce PC a konzolových her a příslušenství - pro měsíc Prosinec

Call Of Duty: World at war

Další díl jedné z nejpopulárnějších válečných sérií Call of Duty hráče zavede do bitev druhé světové války a nabídne vylepšený multiplayer, mnoho ovladatelných vozidel a obrovský arzenál zbraní, mezi nimiž nebude chybět ani oblíbený plamenomet. V pátém pokračování si hráči své schopnosti otestují na bojištích slunného Pacifiku a podívají se i do Berlína. Vylepšený kooperativní multiplayer nabídne hru až pro čtyři hráče v režimu on-line! V nabídce dvojice válečných kampaní, v nichž vedle amerického tažení Pacifikem svedete také bitvu o Berlín. Bojujte v řadách amerických mariňáků nebo ruských vojáků. Filmová kvalita grafiky a zvuku.

Call Of Duty: World at war - PC SALEXpocitace.cz
Call Of Duty: World at war - PS2 SALEXpocitace.cz
Call Of Duty: World at war - Wii SALEXpocitace.cz
Call Of Duty: World at war - PS3 SALEXpocitace.cz

James Bond: Quantum of Solace

Nejenže agent s povolením zabíjet útočí v kinech ale dostává se i na konzole a monitory počítačů. Jedna z nejočekávanějších bondovek pro herní fajnšmekry je tu. Perfektní kombinace střílečky z pohledu první osoby a akce z pohledu třetí osoby – to všechno je Quantum of Solace! Díky této hře získáš kontrolu nad Bondovou největší zbraní….jeho myslí. Videohra vychází z příběhů filmů Quantum of Solace a Casino Royale. Zažij na vlastní kůži svět mezinárodní špionáže.

James Bond: Quantum of Solace - PC SALEXpocitace.cz
James Bond: Quantum of Solace - PS2 SALEXpocitace.cz
James Bond: Quantum of Solace - Wii SALEXpocitace.cz
James Bond: Quantum of Solace - PS3 SALEXpocitace.cz

Need for Speed Undercover

Need for Speed Undercover z produkce EA vrací celou sérii zpět k jejím kořenům a znovu přináší hazardní honičky s policií, nejžhavější auta na světě a spektakulární silniční souboje. Undercover vyniká propracovaným a atraktivním příběhem, plným skvělé živé akce v hollywoodském stylu, v němž se hráči přenesou do fiktivního světa Tri-City Bay Area. Hvězdou této hry je herečka Maggie Q, která se objeví v roli hlavní postavy vysokorozpočtových živých akčních sekvencí původního příběhu, který začne ubíhat zběsilým tempem hned, jak hráči usednou za volant. Maggie Q, jež si zahrála například v hitech Mission Impossible III a Smrtonosná past 4, ztvární roli federální agentky Chase Linh, působící coby svůdná manažerka, která najímá hráče pro práci v utajení a provází je průběhem hry. Čekají na ně nebezpečné úkoly a soutěžení v závodech za účelem infiltrace a zničení nebezpečného mezinárodního zločineckého syndikátu.

Need for Speed Undercover - PC
Need for Speed Undercover - PS2
Need for Speed Undercover - NDS
Need for Speed Undercover Wii
Need for Speed Undercover - PS3

PSP - Buzz! Brain bender

Nic tak nepotrápí vaši hlavu jako Buzz! Namáhejte šedou kůru mozkovou svoji i svých přátel s novými kapesními hlavolamy na PSP. Buzz vyměnil v titulu Buzz!: Brain Bender svůj oblek a jasná světla studia za laboratorní výstroj a podložku pod papír – lehký, zábavný a humorný způsob vydatného mentálního cvičení. Barevné, zábavné hlavolamy jsou navrženy tak, aby byly snadno pochopitelné, různorodé a dostupné pro hráče všech věkových kategorií. Umožní vám otestovat si svoji kognitivní potenci nebo si vybrat specifické výzvy. Když si namažete kolečka, Buzz!: Brain Bender vám umožní rozdat si to se všemi okolostojícími v zábavném režimu Pass Around Brain Battle pro až šest hráčů, kdy si všichni hráči podávají jedno PSP. Vyzvěte svůj mozek na souboj v 16 náročných mini-hrách ve čtyřech zábavných kategoriích: Analýza, Pozorování, Paměť a Matematika. Pusťte se do testů a zjistěte, jak silný je váš mozek, sbírejte ceny Boffin Awards nebo vyzkoušejte různé výzvy pro pořádný mentální útok. Vyzvěte na souboj až šest přátel pomocí jednoho PSP ve vzrušujícím režimu Brain Battle Pass Around Můžete uložit až čtyři profily hráčů, což vám umožní porovnat si své dosažené výsledky s přáteli a rodinou.

PSP - Buzz! Brain bender na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PSP - LocoRoco 2

Milé postavičky LocoRoco se vracejí na PSP™ v pokračovaní LocoRoco™2. Tentokrát se vydaly vstříc hudebnímu dobrodružství a chtějí zachránit planetu před zlou hudbou, která ji chce zničit. LocoRoco žily v harmonii na své vzdálené planetě. Náhle je však znovu přepadla krutá armáda Moja, která s sebou přinesla strašlivou skladbu, která vysává ze všech živých věcí veškerý život. Malí LocoRoco musí znovu zachránit svoji planetu a tentokrát bude jejich zbraní skvělá hudba.

PSP - LocoRoco 2 a našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - The Club

Bizarre Creations , tvůrci slavné závodní série Project Gotham Racing, nyní přinášejí nový typ third-person střílečky – The Club. V této hře najdete akční prvky, adrenalinovou rychlost, střílení, ničitelné prostředí, smrtonosné zbraně i propracované příběhy. Čeká vás boj o přežití v undergroundovém krvavém sportu, který řídí bezejmenní, nechutně bohatí a vlivní lidé, kteří sází na toho, kdo toto krvavé peklo přežije. Můžete ovládat až osm speciálně trénovaných zabijáků, kteří chtějí rychle zbohatnout, a přitom ukojit svou touhu po krvi. Běžte přes mrtvoly a staňte se slavnými! Postupujte v žebříčku Klubu. Jako jeden z osmi bojovníků se můžete probojovat pěti herními režimy pro jednoho hráče, mezi něž patří: standardní režim, časově omezený útok, boj o přežití, obléhání a zkouška ohněm. The Club obsáhne celý svět. Čekají vás boje na osmi místech v různých částech světa. Nechybí válkou zničená města, opuštěné továrny, ocelárny a ještě mnoho, mnoho dalších. Napínavé střelecké souboje v nebezpečném prostředí. Motion blur systém kamer ještě umocňuje adrenalinový zážitek jak při bojích na dálku, tak v šarvátkách nablízko. Objekty lze ničit, nebo s nimi manipulovat a využívat je tak ve svůj prospěch. Vybírejte z bohatého arzenálu zbraní. Je pro vás připraveno 17 smrtonosných pomocníků, které můžete různě upravovat. Můžete se těšit na automatické zbraně, odstřelovačky, velkorážní pistole, samopaly, pojízdné zbraně a spoustu dalších. Každá postava má vlastní příběh. Na výběr máte z osmi protagonistů – úspěšně je proveďte příběhem a odhalte jejich skutečné motivy a záměry.

PS3 - The Club na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

WWE Smackdown vs Raw 2009

Nový ročník amerického wrestlingu na nás číhá s novou dávkou realismu, či novými šesti tvářemi. Navíc budete moci vytvářet zcela nové techniky díky neotřelému ovládání a to i u superhvězd včetně jejich zakončovacích technik.

PS2 - WWE Smackdown vs Raw 2009 SALEXpocitace.cz
PSP - WWE Smackdown vs Raw 2009 SALEXpocitace.cz
PS3 - WWE Smackdown vs Raw 2009 SALEXpocitace.cz

PS3 - Resistance 2

Nathan Hale se vrací bojovat s Chimérou na druhé straně Atlantiku a napětí začíná opět růst. Po úspěšném zastavení invaze Chiméry v Evropě se lidé musí ještě jednou znovu sjednotit a ochránit Spojené státy. Díky technologii třetí generace společnosti Insomniac Games pro PLAYSTATION 3 nabízí Resistance 2 bezprecedentní herní on-line zážitek s kooperativními kampaněmi pro až 8 hráčů a s boji pro až 60 hráčů. Resistance 2 sleduje příběh seržanta Nathana Halea, který se snaží ochránit lidstvo před nezastavitelnou Chimérou. Hale musí však bojovat i proti viru, který hrozí, že jej změní na jednu z těch příšer, proti kterým tak intenzivně bojuje. Epický příběh v režimu pro jednoho hráče nabízí nové zbraně a obrovské koncové zloduchy, které je třeba prostě vidět, aby se tomu dalo věřit. Hráči si mohou vychutnat novou úroveň komunitní podpory na stránce myresistance.net, kde si mohou prohlížet své statistiky a sdílet s ostatními splněné cíle hry.

PS3 - Resistance 2 na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Golden Axe: Beast Rider

Golden Axe je akční titul s RPG prvky, který hráče spolu s několika dalšími bojovníky vyšle na dobrodružství kvůli záchraně vlastního druhu. Hra nabídne možnost účastnit se adrenalinových soubojů na vlastních nohou, nebo na hřbetě jedné z několika použitelných příšer, která mu bude pomáhat s rozdávání ran a úderů do tváří přisluhovačů hlavního zloducha. Vedle celé řady bodných a sečných zbraní i vlastních pěstí bude mít hráč samozřejmě k dispozici i magii.

PS3 - Golden Axe: Beast Rider na našem e-shopu SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače