Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky PC her pro měsíc Listopad

Novinky PC her pro měsíc Listopad

FALLOUT 3

Nejočekávanější RPG letošního roku je tu! Hra Fallout 3 je pokračováním úspěšné a radioaktivním zářením naplněné RPG série Fallout, jež se tentokrát odehrává v roce 2277. Prozkoumejte svět Falloutu a využijte obrovského arzenálu zbraní - od těch laserových až po raketomet! Ponurá atmosféra zničeného Washingtonu, DC. Cítíte se jako zbabělý mizera, nebo kladný hrdina? Vyberte si stranu, v jejíchž řadách se budete angažovat. Využijte rozmanitého arzenálu zbraní i dalšího vybavení. Zahrajte si jak z pohledu první, tak třetí osoby. Hra využívá ohromujících možností technologie společnosti Vault-Tec! Lokalizace: české titulky

FALLOUT 3 na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

Command & Conquer: Red Alert 3

Vraťte se zpět v čase a bojujte po boku svých přátel a hollywoodských hvězd v akcí nabitém a rozlehlém světě. Komerčně nejúspěšnější a nejoblíbenější série Command & Conquer se vrací. Zoufalé vedení hroutícího se Sovětského svazu se snaží vrátit v čase, aby změnilo dějiny a obnovilo slávu Matky Rusi. Cesta proti proudu času však skončí fiaskem, což vyústí ve vznik alternativní časové linie. V ní se vývoj technologií ubírá zcela jiným směrem, světu dominuje nová supermocnost a zuří III. světová válka. Na východě povstalo nové Impérium vycházejícího slunce a tento konflikt se změnil v trojstranný zápas mezi Sověty, Spojenci a Impériem. Jejich armády využívají v poli nové a neobvyklé zbraně a technologie, jako Teslovy spirály, mohutně vyzbrojené válečné balóny, teleportaci, obrněné medvědy, Intel®igentní delfíny, plovoucí ostrovní pevnosti a transformovací tanky.

Command & Conquer: Red Alert 3 na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

Dead Space

Když se gigantický těžební loď USG Ishimura dostane do kontaktu se záhadným mimozemským artefaktem ve vzdáleném hvězdném systému, záhadně přeruší svůj kontakt se Zemí. Na opravu komunikačních systémů Ishimury je vyslán inženýr Isaac Clarke, ale po vstupu na palubu se octne ve skutečné noční můře – celá loď, její posádka je nevýslovně zmasakrována, tvoří jednu obrovskou krvavou lázeň a vše je zamořeno mimozemským zlem. Clarkeova opravárenská mise se stane nejen bojem o jeho vlastní holý život, ale také o vrácení artefaktu zpět do hlubin planety... za každou cenu.

Dead Space na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Motorstorm 2 Pacific Rift

Druhý počin nejprodávanějších brutálních závodů na PLAYSTATION 3 zanechává Monument Valley v prachu a přesouvá se na ostrov v Tichém oceánu, který se vyznačuje hustou džunglí, rozsáhlými močály, obrovskými horami a bublajícími sopkami. Ale ať tě tento malebný obrázek nezmate; když se do toho jezdci opřou na plný plyn, může to být velmi nebezpečné a nevypočitatelné. Za každou zatáčkou se můžeš roztřískat, vzplanout nebo utopit se. Stejně jako prostředí, i protivníci jsou moudřejší a agresivnější, protože disponují vylepšenou umělou Intel®igencí. K dispozici je 16 víceúrovňových tratí a všechny typy vozidel z prvního dílu MotorStormu: ATV, rally vozidla, buginy, motocykly, závodní tahače, obojživelná vozidla a samozřejmě obrovské náklaďáky Big Rig. K dispozici je však i novinka – „monster truck,“ který se prodere, přesprintuje a převalí přes každé vozidlo, které mu bude stát v cestě. Hra pro více hráčů je ještě více adrenalinová; 16 závodníků si to může rozdat on-line nebo až čtyři hráči mohou závodit na rozdělené obrazovce. Komplexní podpora ze strany sítě PLAYSTATION Network zabezpečí sofistikované žebříčky a tabulky s přehledem vedoucích jezdců. Je to brutální, nebezpečné, nemilosrdné a nepředvídatelné a je to víc než jen hra - MotorStorm je způsob života. Festival se vrátí již letos na podzim a slibuje, že bude větší než kdykoli předtím. Ostrov – úplně nové, nádherně zrealizované prostředí závodů. Dynamické akce a nepředvídatelná a brutální jízda off-road učiní z každého kola jedinečný zážitek. On-line může soupeřit až 16 hráčů a v režimu rozdělené obrazovky až 4 hráči.

PS3 - Motorstorm 2 Pacific Rift na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Pro Evolution Soccer 2009

PES 2009 je nejnovějším pokračováním mnoha cenami ověnčené série Pro Evolution Soccer, kterou milióny fanoušků uznávají kvůli intuitivní hratelnosti, příjemnému ovládání a vysokému realismu. U hry PES 2009 přichází Konami s celou řadou novinek, které dále stírají rozdíl mezi digitální hrou a realitou. Velkého zlepšení se dočkala především grafika a animace, takže hráči vypadají a hýbou se ještě víc jako jejich reálné předlohy.

PS3 - Pro Evolution Soccer 2009 na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Golden Axe: Beast Rider

Golden Axe je akční titul s RPG prvky, který hráče spolu s několika dalšími bojovníky vyšle na dobrodružství kvůli záchraně vlastního druhu. Hra nabídne možnost účastnit se adrenalinových soubojů na vlastních nohou, nebo na hřbetě jedné z několika použitelných příšer, která mu bude pomáhat s rozdávání ran a úderů do tváří přisluhovačů hlavního zloducha. Vedle celé řady bodných a sečných zbraní i vlastních pěstí bude mít hráč samozřejmě k dispozici i magii.

PS3 - Golden Axe: Beast Rider na našem e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Fallout 3

Fallout 3 je pokračování úspěšné RPG série Fallout. Nejprve byl vyvíjen společností Black Isle Studios, která byla autorem i předchozích dvou dílů, pod kódovým označením Van Buren, ovšem vlastníkem této společnosti byla společnost Interplay Entertainment, která zbankrotovala a práva na hru prodala společnosti Bethesda Softworks, která stojí například za velmi úspěšnou sérií Elder Scrolls. Tato společnost začala na Falloutu 3 pracovat od července 2004, hlavní vývoj byl ale pozastaven do doby, než byla vydána hra The Elder Scrolls IV: Oblivion.

PS3 - Fallout 3 u nás na e-shopu SALEXpocitace.cz

PS3 - Dead Space

Když se gigantický těžební loď USG Ishimura dostane do kontaktu se záhadným mimozemským artefaktem ve vzdáleném hvězdném systému, záhadně přeruší svůj kontakt se Zemí. Na opravu komunikačních systémů Ishimury je vyslán inženýr Isaac Clarke, ale po vstupu na palubu se octne ve skutečné noční můře – celá loď, její posádka je nevýslovně zmasakrována, tvoří jednu obrovskou krvavou lázeň a vše je zamořeno mimozemským zlem. Clarkeova opravárenská mise se stane nejen bojem o jeho vlastní holý život, ale také o vrácení artefaktu zpět do hlubin planety... za každou cenu.

PS3 - Dead Space u nás na e-shopu SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače