Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Fujitsu Siemens AMILO Mini konečně zde!

Fujitsu Siemens AMILO Mini konečně zde!

Dočkali jsme se. V distribuci objevili první kusy dlouho očekávaného notebooku AMILO Mini. Díky nejnovějšímu energeticky úspornému procesoru Intel® Atom™ N270 vydrží v provozu déle na bateriii. Kvalitní materiály prodlužují životnost přístroje. S AMILO Mini se může připojit přes WLAN kdekoliv a kdykoliv.

Výkon energeticky úsporného procesoru

Notebook AMILO Mini založený na procesoru Intel® Atom™ je zařízení s dostupnou cenou určené pro vzdělávání, zobrazování fotografií a videa, skvělé pro surfování Internetem, práci se sociálními sítěmi, využívání telefonie VoIP, práci s e-mailem a rychlými zprávami a pro velký počet dalších aktivit na Internetu a práci se základními aplikacemi. AMILO Mini je tedy snadno použitelné mobilní zařízení s jednoduchým rozhraním a dobrým výkonem pro práci v režimu online. Nabízí svobodu a flexibilitu skutečně mobilní práce.

Vyměnitelné nasazovací kryty

Nasazovací výměnné kryty vám nabízejí výběr z různých barev – ideální pro decentní podnikatelské účely i pro sladění s botami, které jste si koupili na dovolené. Namísto barev také můžete přístroj personalizovat vložením svých oblíbených obrázků za snadno odnímatelné průhledné kryty. Tím je notebook AMILO Mini mezi netbooky jedinečný.

Integrace sítě WLAN

Staňte se mobilními kdykoli a kdekoli díky integrovanému rozhraní WLAN. Potřebujete pouze přístupový bod. Není třeba žádné další příslušenství. Užijte si bezdrátové surfování Internetem, užijte si svobodu při vyřizování e-mailů na zahradě, zkrátka užijte si pohodlí díky připojení WLAN!

Webová kamera

Díky integrované webové kameře s 1,3 Mpx je tento notebook komfortním zařízením pro videotelefonii bez nutnosti dalšího příslušenství. Díky technologii pro slabé osvětlení se obrázek vašeho partnera perfektně zobrazí na displeji i za šera. Integrovaný digitální duální mikrofon napomáhá odlišit hlas vašeho partnera od okolního hluku jakéhokoli prostředí.

Tichý režim

Stačí zvolit tichý režim a hlučnost chladiče se výrazně sníží spolu s rychlostí procesoru a grafické karty. Budete se moci plně soustředit na vaši práci nebo si vychutnat poslech Vaší oblíbené hudby v nejlepší a nerušené kvalitě.

Integrované rozhraní BLUETOOTH®

Standardní integrované rozhraní Bluetooth® zajišťuje radiovým komunikačním systémem možnost bezdrátového připojení a výměny informací mezi dvěma zařízeními. Je tak umožněna synchronizace kalendáře mobilního telefonu s notebookem AMILO bez kabelů i poslech hudebních sbírek uložených v notebooku přes bezdrátová sluchátka Bluetooth®.

Čtečka karet 4 v 1

Čtečka karet 4 v 1 Vám umožní okamžitý přístup k hudbě, fotkám a videoklipům uloženým na čtyřech různých druzích paměťových karet. Jednoduše vložte kartu a vše je připraveno pro Váš audiovizuální zážitek. Podporuje paměťové karty SD,MS,MMC a MSPRO.

Hlavní přednosti Fujitsu Siemens AMILO Mini

FS Amilo Mini Ui3520 N270/8,9/1G/60/WL/Cam/XPHome

Fujitsu Siemens AMILO Mini u nás na e-shopu SALEXpocitace.cz

Příslušenství, které lze dokoupit

Výměnný kryt pro Amilo Mini červený SALEXpocitace.cz
Výměnný kryt pro Amilo Mini černý SALEXpocitace.cz
Výměnný kryt pro Amilo Mini tmavě modrý SALEXpocitace.cz
Výměnný kryt pro Amilo Mini měděný/zlatý SALEXpocitace.cz
Výměnný kryt pro Amilo Mini růžový SALEXpocitace.cz
External DVD Dual Slim Slot-In Drive SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače