Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Empowering Technology

Empowering Technology

Empowering technologie jsou nástrojem k naplňování poslání společnosti Acer - odstraňování bariér mezi lidmi a technikou. Jedinečný souhrn softwarových utilit pro nejčastěji používané funkce a nastavení, snadno dostupný stisknutím Empowering tlačítka "e", pomáhá uživatelům usnadnit život při každodenním kontaktu s nejnovějšími technologiemi. Technologii Empowering najdete v noteboocích, PC, LCD-TV i projektorech.

Tyto ani podobné užitečné nástroje dodáváné společností Acer ZDARMA nenajdete ve více než 70% notebooků všech značek na trhu!

Problém použitelnosti

Ne vždy lze techniku snadno používat. Protože inovace současné technologie dosahují nebývalého rozsahu, běžní uživatelé jen zřídka plně využívají špičkovou techniku, k níž mají přístup, a to se ani nezaměřujeme na to, zda si vůbec uvědomují schopnosti nejnovějších IT produktů.

Dávno pryč jsou dny, kdy byly osobní počítače pouze pro odhodlané technické nadšence. Nyní jsou tato zařízení prostě součástí života jako třeba auta či televize a zlepšování této techniky umožňuje dosahovat vynikajících výsledků. Většina uživatelů od svých počítačů obvykle požaduje jen několik věcí: práce s textem, E-mail, prohlížení internetu a multimediální zábava. Pro většinu současných spotřebitelů je hlavním činitelem ovlivňujícím výběr počítače snadnost jeho použití, tj. použitelnost.

V dokonalém světě je hardware konstruován bezvadně, software funguje bez zamrzání a uživatelé maximálně využívají techniku efektivním a výkonným způsobem. Realita je však taková, že uživatelé narážejí na matoucí rozhraní, tajemné příkazy, nekompromisní konfigurace a celkem vzato i na nepříjemnou míru složitosti. To vede k důležité otázce: K čemu je vlastně nejnovější technika, když ji většina uživatelů neumí využít?

Zásady Empowering Technologie

Komponenty technologie Empowering u notebooků

Ne u všech notebooků je k dispozici kompletní sada nástrojů, detailní informace najdete vždy v technické specifikaci na webu acer.cz SALEXpocitace.cz. Nástrojový panel vždy zobrazuje všechny aplikace technologie Empowering dostupné pro danou produktovou řadu notebooků.

Notebooky TravelMate 5530 s technologií AMD „Puma“ SALEXpocitace.cz

Zdroj: http://www.acer-ferrari.info



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače