Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Rozšíření nabídky business projektorů od BenQ

Rozšíření nabídky business projektorů od BenQ

Světová jednička BenQ v prodeji DLP® projektorů na trhu vzdělávání (FutureSource), rozšířila svou řadu business projektorů pro Evropu představením dvou nových základních modelů – MS510 a MX511

 

Projektor BenQPředností těchto dvou projektorů BenQ je kromě černého lesklého designu také jas 2 700 ANSI lumenů a kontrastní poměr 4 000:1 (SALEXpocitace.czMS510) a 3 000:1 (SALEXpocitace.czMX511)
Optimální barevný výkon projektorů BenQ je garantován díky technologii BrilliantColor™ Na rozdíl od jiných technologií, jako jsou LCD, které používají jen 3 základní barvy, DLP ® Technology s BrilliantColor ™ využívá až šest různých barev. : zvýšení jasu sekundárních barev a správa barev 3D Color Management umožňují samostatné jemné doladění barev.

U obou projektorů SALEXpocitace.czMS510 i SALEXpocitace.czMX511 je možné nastavit odstín, zrnitost a úrovně sytosti všech šesti tónů barevného kolečka (červená, zelená, modrá, azurová, fialová a žlutá) podle svých osobních preferencí.

 

Projektor BenQProjektory jsou vybaveny technologií 3D projekce umožňující sledování 3D filmů a prezentací. V případě použití 3D brýlí a PC vybaveného vhodnou grafickou kartou nabízejí oba tyto projektory obrazovou kvalitu, která dodá každé prezentaci nový vzrušující rozměr.

Životnost lampy až 6000 hodin při provozu v úsporném režimu, což je dvojnásobek očekávané životnosti lamp průměrných projektorů na trhu! To v konečném důsledku znamená snížení počtu výměn lampy a minimalizaci nákladů na údržbu.

Díky rozhraní HDMI lze projektory SALEXpocitace.czMS510 a SALEXpocitace.czMX511 připojit přímo k DVD/Blu-ray přehrávačům, HD videokamerám nebo herní konzole. Zvuk vystupuje prostřednictvím 2W reproduktoru



Projektor BenQ

Podrobnější informace získáte a projektor můžete zakoupit po kliknutí na následující odkazy:
SALEXpocitace.czDLP projektor. BenQ MS510 - 2700 ANSI,SVGA,HDMI
SALEXpocitace.czDLP Proj. BenQ MX511 - 2700 ANSI,XGA,HDMI



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače