Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc říjen

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc říjen

Univerzální napájecí adaptér k notebookům

Je kompaktní 120W univerzální napájecí adaptér k notebookům pro napájení v automobilu. Tento adaptér lze zapojit do zdířky cigaretového zapalovače v automobilu.Je vybavený 11 různými koncovkami pro notebooky a přepínačem výstupního napětí o 12 polohách pro zajištění kompatibility s hlavními výrobci notebooků. Výstupní napájení pro notebook je přepínatelné mezi 15/16/17/18/18,5/19/19,5/20/21/22/24 V stejnosměrného proudu. Adsaptér je vybaven ochranou proti přepětí, zkratům a přehřátí. Výrobek je dodáván s pouzdrem pro uložení koncovek.

Sada TRUST Compact Notebook Power Adapter PW-3120 SALEXpocitace.cz

Reproduktory 2.1 Trust

Sestava 2.1 reproduktorů s dřevěným subwooferem a s úhrnným výkonem 20 W RMS. Subwoofer má zabudovaný ovládání basů, výšek a hlasitosti na předním panelu. Sestava obsahuje dva pomocné reproduktory pro umístění na stůl nebo připevnění na stěnu. Vhodné také pro Xbox, Xbox 360, Sony Playstation 1, 2 a 3.

Reproduktory TRUST 2.1 Speaker Set SP-3440 SALEXpocitace.cz

Závodní volant GENIUS se zpětnou vazbou

Závodní volant GENIUS TwinWheel FF se zpětnou vazbou Force Feedback je určen pro PS2 a PC. Pokud hledáte opravdu realistický pocit ze závodů, nenechte si ujít TwinWheel FF závodní volant! Závodní volant má pogumovaný povrch pro pohodlný úchop a ergonomické pedály - brzda a plyn. Díky technologii zpětné vazby Force Feedback budete mít realistický pocit. 4 přísavky a svorka drží na většině stolů a desek. Je vybaven USB portem, portem game padu PS2R. Podporuje Microsoft Windows® XP/2000/ME/98SE.

Volant GENIUS TwinWheel FF PC&PS2 Force Feedback SALEXpocitace.cz

Programovatelný joystick GENIUS se zpětnou vazbou

MetalStrike je ideální joystick pro „lítací“ hry, vzdušné souboje, nebo akční střílečky. Má 13 programovatelných tlačítek, přepínač pro 8-směrový úhel pohledu, vibraci, zpětnou silovou vazbu, pocítíte i proud větru. Podporuje Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista. Ve výbavě má 8 základních tlačítek, 4 palebná tlačítka, 1 rychlopalebnou spoušť, kormidlo, plyn, turbo funkci. Nechybí vibrace, zpětná silová vazba - 3 stupně (vypnuto/1/2) proudění vzduchu pro reálnější efekt letu.

Joystick GENIUS METALSTRIKE USB ForceFeedback

Sluchátka CREATIVE s dokonalým zvukem

Ať všechna vaše digitální hudba skvěle zní! Sluchátka Creative EP-240 kombinují přirozený zvuk s hlubokými basy a poskytují vám kompletní prožitek poslechu. Pokud hledáte výkonnou reprodukci zvuku ze sluchátek, pak jsou EP-240 určena právě vám. Veškerou vaši hudbu v nich uslyšíte s dokonalým zvukem díky speciálně vyladěné technologii basových portů se skvělou reprodukcí nízkých tónů, precizním neodymovým měničům pro přirozeně znějící střední tóny a pozlacenému konektoru pro perfektní přenos signálu z vašeho MP3 přehrávače. Stylová ergonomická sluchátka jsou v uších cítit stejně dobře jako vypadají bez ohledu na to, jak dlouho je nosíte - a šikovné cestovní pouzdro je ochrání na cestách!

Sluchátka CREATIVE EP-240 SALEXpocitace.cz

Sluchátka CREATIVE s dokonalým zvukem

Navrženo pro dokonale věrnou reprodukci hudby. Špuntová sluchátka Creative EP-830 spojují komponenty se špičkovou kvalitou a ergonomický design do skutečně dokonalého hudebního zážitku. Jsou nabízené s měkkými silikonovými špunty ve třech velikostech, které poskytují maximální komfort a minimalizují rušivé zvuky zvenčí - ideální pro cestování! Sluchátka jsou navržena pro použití s přehrávači MP3 a CD a díky nejnovějšímu audio návrhu Creative a špičkovým měničům s neodymovými magnety poskytují skutečně ‚velký‘ zvuk s výraznými basy. Šikovné cestovní pouzdro je na vašich cestách chrání před poškozením.

Sluchátka CREATIVE EP-830 SALEXpocitace.cz

!! Nakupujte nyní tyto produkty se slevou 6% !! Sleva platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 30.11.2008.



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače