Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc listopad

Novinky v nabídce PC komponent a doplňků pro měsíc listopad

Bezpečnostní systém Logitech Security System

Bezpečnostní systém Logitech Security System

Díky bezpečnostnímu videosystému Logitech® Indoor nebo Outdoor Video Security Master System, který lze nainstalovat během 15 minut, můžete sledovat svůj dům nebo podnik, vjezdy a příjezdové cesty. Snadné nastavení umožňuje rychlou instalaci kamery k okamžitému sledování – žádná instalace nové kabeláže, žádná konfigurace sítě. Flexibilní možnosti sledování pomocí počítače umožňují zobrazení živého přenosu nebo jeho uložení na pevný disk pro pozdější přehrávání. Výstrahy odesílané ze systému reagujícího na pohyb do mobilního telefonu nebo e-mailem vás rychle upozorní i na cestách. Díky vzdálenému sledování přes Internet zdarma se můžete přihlásit k bezpečnému webovému účtu a sledovat kdykoli a odkudkoli živý přenos online. Navíc můžete přidat až pět dalších kamer Logitech® Indoor, Outdoor nebo Clock Add-On v libovolné kombinaci pro maximální pokrytí.

Logitech Indoor Video Security Master System SALEXpocitace.cz
Logitech Indoor Add-On Security Camera SALEXpocitace.cz
Logitech Outdoor Video Security Master System SALEXpocitace.cz
Logitech Outdoor Add-On Security Camera SALEXpocitace.cz

Nový síťový přehrávač Logitech® Squeezebox Boom

Síťový přehrávač Logitech® Squeezebox Boom

Z řady produktů Squeezebox pochází i Logitech® Squeezebox™ Boom: multifunkční síťový hudební přehrávač, který představuje kombinaci světově oceněné funkčnosti zařízení Squeezebox a vestavěného zesilovače a reproduktorů, díky nimž můžete přehrávat digitální hudbu v libovolné místnosti vašeho domu. To vše v kompaktní velikosti. Přehrávač stačí připojit, provést příslušný postup podle průvodce konfigurací sítě a pak už si jen užívat oblíbenou hudbu a obsah v dokonale čistém zvuku. Jeho funkce zahrnují možnost bezdrátového síťového připojení 802.11g, displej s automatickým ztlumením, hodiny s budíkem na 7 dní, záložní zdroj napájení a dálkový ovladač. Podporuje většinu digitálních hudebních formátů.

Hlavní vlastnosti síťového přehrávače

Integrovaný plně digitální zesilovač a převratné akustické provedení poskytuje dokonale čistý zvuk, který dokáže naplnit libovolnou místnost ve vašem domě. Hudební služba online SqueezeNetwork™ spojuje hudbu a služby, které máte rádi včetně internetových rádií. Kompaktní a multifunkční design obsahuje vše, co potřebujete k poslechu hudby, kterou máte rádi. Stačí připojit do zásuvky – žádné další připojovací vodiče a změti kabelů. Skutečná síť standardu 802.11g optimalizuje rychlost bezdrátové sítě a poskytuje bezpečnější připojení. Budík na 7 dní vás probudí seznamem oblíbených skladeb nebo internetovým rádiem.

Přehrávač audia Logitech Squeezebox Boom SALEXpocitace.cz

Sada TRUST 70W Slimline Power Adapter multi-fce

Sada TRUST 70W Slimline Power Adapter multi-fce

Úzký a lehký adaptér napájení k notebooku se stálým výkonem 70 W (špičkový výkon 75 W), který umožňuje cestovat nalehko a šetří místo v brašně na notebook. Lze ho použít doma, v kanceláři, v automobilu i v letadle. Univerzální provedení adaptéru zaručuje kompatibilní prakticky se všemi hlavními značkami notebooků. Automatické přepínání napětí spolehlivě zajišťuje správný výkon bez ručního nastavování. Umožňuje nabíjet přehrávač iPod, mobilní telefon, TomTom a další zařízení s funkcí dobíjení přes USB. Výkon: 15-20 voltů stejnosměrného napětí (automatická volba) pro notebook nebo USB 5 V. Vysoká energetická účinnost snižuje náklady na energii. Cestovní pouzdro pro uložení adaptéru napájení a koncovek k notebooku.

Sada TRUST 70W Slimline Power Adapter multi-fce SALEXpocitace.cz

Čtečka TRUST 39-in-1 Mini Sim&Memory CR-1370p

Čtečka TRUST 39-in-1 Mini Sim&Memory CR-1370p

Čtečka TRUST 39-in-1 Mini Sim&Memory CR-1370p je kompaktní, rychlá USB 2.0 čtečka karet s podporou pro SIM karty mobilních telefonů a 39 různých standardů paměťových karet. Čtečka je dodávána včetně softwaru pro PC, umožňujícího snadné editování a synchronizaci seznamu kontaktů a zpráv SMS na vaší SIM kartě. Software pro PC podporuje 5 jazyků: angličtinu, němčinu, francouzštinu, italštinu a nizozemštinu. Čtečka je vhodná pro všechny běžné karty kompaktní velikosti užívané v mobilních telefonech a digitálních fotoaparátech. Čtečka má velmi kompaktní a prostorově úsporný design; ideální pro uživatele notebooků. Ke čtení karet standardů MicroSD/T-Flash/RS-MMC/SIM nepotřebuje další adaptér. Včetně ochranné čepičky na konektor USB.

Čtečka TRUST 39-in-1 Mini Sim&Memory CR-1370p SALEXpocitace.cz

Systém TRUST 2.1 SoundForce Vivo 42W

Systém TRUST 2.1 SoundForce Vivo 42W

Stylová sestava 2.1 reproduktorů s dřevěným subwooferem a s úhrnným výkonem 42 W RMS. Výkonný subwoofer zaručuje hluboké a plné basy, se kterými si hudbu a hraní her opravdu vychutnáte. Snadno dostupné, kabelem propojené dálkové ovládání s ovladačem hlasitosti, vypínačem napájení a přípojkou na sluchátka. Line-in přípojka pro přehrávače iPod nebo jiné přenosné přehrávače médií prakticky umístěná na dálkovém ovládání. Kompaktní satelitní reproduktory s technologií micro driver 2x2 zajišťují jasný zvuk ve středním pásmu i výškách. Speciální ovládání bassů na zadní straně subwooferu.

Systém TRUST 2.1 SoundForce Vivo 42W SALEXpocitace.cz

Systém TRUST 5.1 SoundForce Presto 80W

Systém TRUST 5.1 SoundForce Presto 80W

Pokročilá sestava 5.1 reproduktorů surround s dřevěným subwooferem a s úhrnným výkonem 80 W RMS. Vychutnejte si zážitek z hraní her, sledování filmů a poslechu hudby se sestavou domácího kina 5.1. Výkonný dřevěný subwoofer s bass-reflexním nátrubkem přináší kvalitní zvuk s maximální hladinou basu. Praktické bezdrátové dálkové ovládání vybavené nejběžněji používanými ovládacími prvky, jako je hlasitost a výšky. Stereofonní zvuk je možné přesměrovat do všech reproduktorů, abyste se mohli nechat zcela obklopit hudbou. Kompaktní satelitní reproduktory, přinášejí prostorově úsporný design a jasný zvuk ve středním pásmu i výškách.

Systém TRUST 5.1 SoundForce Presto 80W SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače