Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Novinky PC her pro měsíc září

Novinky PC her pro měsíc září

Warhammer Online: Age of Reckoning Stan. Edi

Ve Warhammer® Online: Age of Reckoning™ (W.A.R.), nová fantasy MMORPG od tvůrců Dark Age of Camelot™, je válka na každém kroku. W.A.R. obsahuje herní systém příští generace Realm vs. Realm™ (RvR), v němž hráči vstoupí do světa, zmítaného nekončícími válečnými konflikty. Populární fantasy svět Warhammeru, vycházející ze slavné série Games Workshop, která vznikla již před 25 lety, patří v současnosti mezi jedny z nejpropracovanějších. W.A.R., jemuž vládne síla paží a kouzel, nabízí atraktivní herní zážitek, plný epických bitev v prostředí Starého světa rozervaného válečným běsněním. Hráči mohou prožít řadu různých dobrodružství a hrát společně ve skupině, nebo individuálně systémem PvP* či PvE*. Každý aspekt hry – hráč, poslání, střet nebo bitva – mohou změnit průběh války a přinést konečné vítězství pro vaši Říši!

Warhammer Online: Age of Reckoning Stan. Edi SALEXpocitace.cz
Warhammer Online - předplacená karta SALEXpocitace.cz

Crysis Warhead (EP1)

V novém paralelním příběhu k událostem původní Crysis se pusťte do boje v roli impulzivního seržanta „Psycho“ Sykese. Psychova tajná mise jej zavede na druhou stranu ostrova, kde se pustí do nemilosrdného pronásledování severokorejského generála, jenž je stůj co stůj odhodlán zmocnit se výkonné technologie. S univerzálními schopnostmi svého nanoobleku a arzenálem plně modifikovatelných zbraní a vozidel k dispozici, udělá Sykes vše, aby přísně tajný úkol beze zbytku splnil. Akce na druhé straně ostrova je mnohem intenzivnější, bitvy zuřivější a hlavním heslem již není pouhé „adaptovat se a přežít“. Coby seržant Sykes se nyní musíte počínat tak, abyste na bitevním poli dominovali. Obsazujte oheň chrlící dvouhlavňové kulomety, zmocňujte se nových vozidel nebo se pohybujte v neviditelném módu – průběh akce a prostředky k dosažení vítězství závisí jen na vašem rozhodnutí. Nové adrenalinové pokračování PC Hry roku 2007 *: Hrajte v roli seržanta Sykese a zažijte jiný rozměr bitvy. Standardní bojová akce za nepřátelskými liniemi se stane kriticky důležitou, když zjistíte, že vaši nepřátelé se zmocnili něčeho, co stálo za rozpoutáním právě probíhajícího válečného konfliktu. Vaším úkolem je onen náklad znovu získat, a to za každou cenu. Výbušnější a dynamičtější herní systém v každé minutě: Nové modifikovatelné zbraně, vozidla, zkoumání fotorealistických lokalit a plně interaktivní válečná zóna, kterou je třeba dostat pod kontrolu. Vylepšená umělá inteligence lidí a mimozemšťanů: Inteligentní nepřátelé, větší výzvy a zbrusu nová podpora spolupráce v rámci oddílu. Obsahuje Crysis Wars®: Multiplayerovou variantu, rozšířenou o nové módy a 21 map, včetně sedmi premiérových pro souboje s ostatními hráči. Crysis Warhead je samostatným titulem a pro jeho hraní není nutná předchozí instalaci kopie původní hry Crysis.

Crysis Warhead (EP1) SALEXpocitace.cz

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Samostatně hratelný datadisk k survival FPS S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl od GSC Game World bude v České republice a na Slovensku vydávat opět společnost CD Projekt. Změny v mapě Zóny, kterou stalkeři tak dobře znali, narušily křehkou rovnováhu všech tamějších frakcí. Mezi skupinami obyvatel vypukly rozbroje a spory o nová území, místa s artefakty a sféry vlivu. Stará přátelství i nepřátelství zanikla – teď každý žije pouze sám za sebe. Zanedlouho se jednotlivé frakce pustí do války. Hlavním protagonistou je žoldák, který se ocitl na hranici znepřátelených frakcí. Váš hrdina sehraje klíčovou roli v událostech, které vedly k vytvoření Zóny až do okamžiku, kdy začíná původní hra S.T.A.L.K.E.R. Co na stalkery čeká v otevřených hlubinách Zóny? Jaká netušená nebezpečí na nových územích číhají? Jakých krveprolití se ještě dočkají? Proč se Zóna změnila? Jak tuto nestabilitu odstranit? Jaká frakce v boji zvítězí? Proč Střelec skončil v náklaďáku smrti? Co se Střelcovi stalo předtím? Měl vůbec na výběr? Odpovědi na tyto i na spoustu dalších otázek vám přinese S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. Zkušení stalkeři i nováčci! V třetím čtvrtletí 2008 se Zóna opět otevře – čekají zde nové úkoly, které můžete splnit pouze vy!

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky SALEXpocitace.cz

W.I.T.C.H.

Užij si spoustu zábavy v tajemném světě W.I.T.C.H. s novou PC hrou! Připoj se k pětici kamarádek s kouzelnými schopnosti a prožij s nimi jejich dobrodružství, které tak dobře znáš z oblíbeného televizního seriálu, komiksů nebo knížek W.I.T.C.H.

W.I.T.C.H. SALEXpocitace.cz

Zaklínač - Rozšířená Edice

Zaklínač RE je rozšířenou verzí původní hry Zaklínač. Zaklínač v sobě snoubí divácky a vizuálně úchvatnou akci s detailně propracovaným a spletitým příběhem. Děj je zasazen do světa, jejž vytvořil oblíbený polský autor Andrzej Sapkowski a který se v některých aspektech podobá ostatním fantasy světům - ve spoustě prvků se od nich však diametrálně odlišuje. Hráč se vžije do kůže zaklínače, bojovníka, který se již od dětství cvičil v bojových uměních, prošel mnohými zkouškami a mutacemi a jenž si na živobytí vydělává zabíjením nestvůr. Je členem prastarého bratrstva, které vzniklo před dávnými časy, aby chránilo lid před vlkodlaky, nemrtvými a dalšími zrůdami.

Zaklínač RE SALEXpocitace.cz



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače