Úvod
Aktuality
Články
Online ceník
Mapa stránek
Kontakty

Úvod > Články >

Mobilní telefon EVOLVE Dual SIM Eclipse pro dvě sim karty

Mobilní telefon EVOLVE Dual SIM Eclipse pro dvě sim karty

Představujeme Vám elegantní multimediální GSM telefon pro 2 aktivní SIM karty, který navíc obsahuje tuner digitální televize! Digitální pozemní vysílání (DVB-T) je moderním televizním standardem jehož příjem není zpoplatněn.

Mobilní telefon EVOLVE Dual SIM Eclipse pro dvě sim karty
Telefon Vám umožňí současný provoz 2 SIM karet stejného operátora nebo dvou různých operátorů. Provoz dvou SIM karet probíhá tak, že jste stále přihlášení bez omezení na dvou mobilních číslech, bez nutnosti vypínání nebo přepínání. K dispozici tak máte společný telefonní seznam, společná data, vše v jednom GSM telefonu.
Dual GSM telefon Evolve je ekonomické řešení pro všechny, kteří mají např. firemní mobilní telefon a chtějí být také na příjmu na svém soukromém čísle, večer stačí pouze vypnout služební SIM a dále zůstat na příjmu se svou soukromou SIM kartou. Mobilní telefon také využijí ti, kteří často cestují do zahraničí, mohou si zakoupit místní SIM kartu a ušetřit. Případně když máte výhodnou sazbu pro vlastní síť a do ostatních sítí raději využijte příslušnou kartu jiného operátora, platí jak pro volání tak i SMS. Za skvělou cenu tak získáváte 2 telefony v jednom přístroji!
Velký 2,6" displej tohoto telefonu, společně s moderním DVB-T tunerem, Vám zajistí příjemné sledování vašeho oblíbeného pořadu. Zkraťte si dlouhou chvíli na chatě, během cestování, v čekárně, dopravní zácpě nebo během nudného vyučování.
Dále také jistě využijete FM rádio, MP3 a MP4 přehrávač, digitální fotoaparát/videokameru, digitální záznamník nebo Bluetooth. Kapacitu telefonu lze rozšířit pomocí microSD/micorSDHC karet.

Mobilní telefon obsahuje české menu, špičkový dotykový TFT 2.6" displej QVGA (240 x 320 pix/262 000 barev), dotykové pero, SMS/MMS/GPRS/WAP, stereo sluchátka, výkonný reproduktor s 3D sound, alarm, kalendář, světový čas, převodník měn/jednotek a další.

Technické parametry a specifikace Dual SIM GSM mobilního telefonu Eclipse


Podívejte se na video recenzi mobilního telefonu na dvě sim karty Evolve



Tento telefon můžete zakoupit u nás na e-shopu - mobilní telefon na dvě SIM karty.

DOPORUČUJEME – Cenově dostupný Dual SIM GSM mob.tel. Zion MP3,3GP,WAP,BT-Evolve



© 2011 | SALEX.cz - pohodlné nákupy

Multifunkční vysavače